Partners

De studentenclub Vulcanis probeert ieder jaar met tal van activiteiten de studenten te vermaken en te begeleiden met hun studies. We zijn een gemotiveerde ploeg met als voornaamste doelstelling: het proberen nog beter te doen dan vorig jaar. Voor het realiseren van deze diensten hebben wij als studentenvereniging financiële steun nodig. Daarom vragen wij de hulp van bedrijven en instellingen als partners.

Abric

Uw begeleidingspartner voor de realisatie van uw nieuwbouwwoning.

De Prof

Café De Prof is een van de oudste en vandaag steeds bruisende studentencafé van Antwerpen. Gelegen aan de ingang van de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen is zij hét trefpunt voor studenten en sympathisanten. Een frisse pint, een warme koffie, een snelle hap of op zoek naar dàt ene legendarische feestje? Zoek niet verder en kom langs, ons professionele team en de clubs verwelkomen je graag.

VK Architects & Engineers

VK Architects & Engineers is an interdisciplinary architecture & engineering firm, active in Healthcare Design & Building Engineering. We like to create places for playing, healing and relaxing, and are always looking for young, enthusiastic potentials to help us realise these projects. Checkout at https://www.vkgroup.be/careers

Route du Soleil

Met onze concepten willen we zoveel mogelijk jonge mensen samenbrengen op unieke locaties. We geloven er sterk in dat de beste ervaringen deze zijn die je kan beleven met anderen.

Benieuwd naar welke meerwaarde wij voor uw bedrijf bieden?
Neem contact op met ons PR-team via onderstaand contactformulier:

Bericht verzonden! We zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Er lijkt een probleem te zijn... Gelieve je bericht rechtstreeks te sturen naar

Op dit moment zijn er geen stageplaatsen

Op dit moment zijn er geen vacatures