Partners

De studentenclub Vulcanis probeert ieder jaar met tal van activiteiten de studenten te vermaken en te begeleiden met hun studies. We zijn een gemotiveerde ploeg met als voornaamste doelstelling: het proberen nog beter te doen dan vorig jaar. Voor het realiseren van deze diensten hebben wij als studentenvereniging financiële steun nodig. Daarom vragen wij de hulp van bedrijven en instellingen als partners.

De Prof

Café De Prof is een van de oudste en vandaag steeds bruisende studentencafé van Antwerpen. Gelegen aan de ingang van de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen is zij hét trefpunt voor studenten en sympathisanten. Een frisse pint, een warme koffie, een snelle hap of op zoek naar dàt ene legendarische feestje? Zoek niet verder en kom langs, ons professionele team en de clubs verwelkomen je graag.

Talenco

Talenco is een partner die een kwaliteitsvolle dienstverlening garandeerd. Als service en solution partner zorgen ze steeds voor innovatie,stabiliteit en het verspreiden van kennis.

Trust Engineering

Trust Engineering is een gerenomeerde partner voor het aanleveren van technische specialisten op project basis en voor vaste dienst. Onze medewerkers of kandidaten zijn steeds gescreend op technische kennis en persoonlijkheid.

Iemants n.v.

Iemants is een onderdeel van Smulders, deze is een internationale organisatie. Iemants is bekend om zijn engineering, productie, levering en montage van voornamelijk zware, technisch complexe en architectonische staalconstructies.

Mourik n.v.

Mourik is een zelfstandig bedrijf waar onderneming en innovatie belangrijk is. Dit bedrijf is een van de grootste zelfstandigen bedrijven momenteel in België maar dit komt natuurlijk door de hardwerkende mensen die deel uitmaken van dit bedrijf. Mourik staat voor gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen zoals ook op hun site vermeld staat.

S.O.S. Renting

S.O.S Renting staat bekend om snel en betrouwbaar sanitair te leveren. Ze hebben ons al meermaals geholpen om de knallers van de middagtd's fatsoenlijk te houden door middel van hun sanitair.

Benieuwd naar welke meerwaarde wij voor uw bedrijf bieden?
Neem contact op met ons PR-team via onderstaand contactformulier:

Bericht verzonden! We zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Er lijkt een probleem te zijn... Gelieve je bericht rechtstreeks te sturen naar

Op dit moment zijn er geen stageplaatsen

Op dit moment zijn er geen vacatures