Studie

Ook op studievlak laten we jullie niet in de steek! Onze belangrijkste doelstelling is het bevorderen van de relaties tussen de studenten, zowel op een studiegerichte als op een studentikoze manier.

Vulcanis organiseert ieder academiejaar de boekenverkopen, waar studenten aan zeer voordelige prijzen hun boeken kunnen verkrijgen. Ook helpen we de studenten met samenvattingen, uitgewerkte oefeningen en uitleg bij vakken indien nodig. Tijdens de examens voorzien we studeerruimtes waar gratis koffie en drinken verkrijgbaar is.

Samenvattingen

Door de jaren heen hebben onze leden heel wat samenvattingen vergaard. Deze documenten worden grondig gecontroleerd op hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Omdat Vulcanen inzitten met hun dierbare ingenieursstudenten delen we dan ook graag onze verworven collectie.

Tips & tricks - tutorsessies

Heb je net dat dikke boekenpakket gaan halen en zit je met je handen in het haar omdat je niet weet waar te beginnen? Geen stress! Ook daar hebben wij de juiste adressen voor. Kom gerust eens langs op één van onze tutorsessies waar we een kort overzicht maken van wat, hoe en wanneer je moet leren. Want tijd is toch wel het laatste wat een student wil verspelen aan dat vreselijke cursus pak!