Feest

Natuurlijk is Vulcanis niet weg te denken uit de feestwereld! Bijna elke woensdagavond trakteren wij jullie op de beste feestjes van De Prof en omstreken. Ook slaat Vulcanis de handen vaak in elkaar met andere clubs om TD's te organiseren die ervoor zorgen dat je uw lessen van 8.30 sowieso met plezier doet skippen.

Om te beginnen stellen we de legendarische Vulcanis-woensdag voor. Op die kan je menig Vulcaan terugvinden in de beste kroeg van 't stad. Naast onze geweldige thema feestjes zoals de après-ski party, de Mexican Night, Oktoberfest, etc... waar telkens de drankpromo's je doen watertanden, voorzien wij ook feestjes waar prijzen rondom je oren geslingerd worden. Geloof ons, je keel staat nooit droog! Na dit alles schotelen we jullie elk jaar een bierquiz voor waar het nadenken slechts een korrel in de woestijn is ten opzichte van het aantal liters bier dat verzet wordt.

Naast deze beruchte Vulcanis-woensdag worden er ook knallers van TD's gepresenteerd. Je bent welkom op de jaarlijkse Halloween en Carnaval TD's. Ook kan je Bal Marginal niet missen, waar we allemaal ons meest ontaarde kantje naar boven halen. Vanaf dit jaar ga je de kleuren wit-rood-wit op regelmatige basis tegenkomen op 'de buitencampus'. Deze plaats was de gemiddelde Vulcaan vreemd, tot nu! Vanaf dit jaar brengt uw geliefde club er de sfeer er tot een hoger niveau, o.a. door de KP onveilig te maken.

Kortom, bij Vulcanis is het feest!

Dixit,

Lennert Van Hasselt